Nu erbjuder vi interimschefer i nytt samarbete

Industrikompetens och Skill har inlett ett samarbete med Interim Search, en av Sveriges mest etablerade aktörer inom Interim Management. Genom detta partnerskap kan vi nu erbjuda våra kunder interima chefer och kvalificerade specialister över hela Sverige. Interim Search är fullt fokuserade på tillfälliga, kvalificerade tjänster och tillsätter alla typer av chefs- och seniora specialistroller, oberoende av bransch. Tack vare den tydliga specialiseringen och ett stort nätverk av 5000 intervjuade kandidater samt ett egenutvecklat systemstöd levererar de oftast inom 48 timmar efter beställningen från kund.

– Vi kan se att förfrågningarna av tillfälliga lösningar ökar, exempelvis i samband med en vakans under tiden då en rekryteringsprocess fortlöper. Därför känns det mycket bra att med detta samarbete kunna hjälpa våra kunder, säger Jüri Pett, VD på Industrikompetens och Skill.

Industrikompetens och Skill, som i år fyller 20 år, erbjuder kort- och långsiktig kompetensförsörjning i form av rekrytering och bemanning. Kundsegmentet består främst av bolag inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare, industriföretag och kommuner, är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor. Verksamheten har under senare år kraftigt expanderat och spridits från Östergötland till hela södra och mellersta Sverige.

– Vi är glada över förtroendet att hjälpa Industrikompetens och Skills kundkrets när behov av tillfälliga chefer och specialister uppstår, ett område där efterfrågan växer och som vi valt att nischa in oss på, säger Stefan Granqvist, VD på Interim Search.