Vi söker Projektcontroller till Motala Train, (en del av Alstom)

Motala
Heltid
Uthyrning, 1 plats
Ekonomi/Finans
2017-05-18
 
Dela jobbet
 
Dela jobbet

om företaget

Alstom är en global koncern med 31 000 anställda i över 60 länder. Här i Norden arbetar ca 300 personer. Vi har kontor och depåer ibland annat Stockholm, Köpenhamn, Oslo, Motala, Göteborg och Helsingborg. Alstom erbjuder allt inom spårtrafik – från själva tågen till underhåll, räls, tåg, signalsystem och annan infrastruktur. Våra kunder kan välja oss som leverantör av en eller flera tjänster och produkter. Alstom är världsledande inom integrerade järnvägssystem och kan bidra till stora samordningsvinster genom att kunden får en enda leverantör med kontroll över alla delar i kedjan.

dina arbetsuppgifter

Som projektcontroller ansvarar du för den ekonomiska styrningen i våra projekt. Det innebär att du bidrar med ekonomiska analyser, kalkyler och prognoser i varje projekt. Du har kontroll på alla kostnader såsom material, arbetsåtgång, behov av externa resurser osv och tar fram tillförlitliga kostnadsberäkningar. Du ansvarar för redovisning och rapportering för projekten. Många av våra projekt är mycket omfattande och går över flera år vilket kräver god och säker planering.

din profil

Du är civilekonom eller har motsvarande kompetens genom arbetslivserfarenhet. Du har goda kunskaper inom redovisning och har arbetat inom tillverkande industri, gärna i en liknande roll.
Du är smidig och har lätt att samarbeta med andra professioner men inom ekonomiområdet är du en trygg auktoritet. Du har den noggrannhet och struktur som krävs för att dina kalkyler och prognoser får en hög träffsäkerhet.
I dag arbetar vi i Jeeves men kommer att övergå till SAP vilket innebär att erfarenhet av någon av dessa eller andra större affärssystem är ett krav. Goda kunskaper gällande tal och skrift på engelska är ett krav då detta är vårt koncernspråk.
Initialt kommer du anställas hos Industrikompetens. Övergång till Alstom kan eventuellt bli aktuell längre fram.

ansökningsförfarande

Har du frågor gällande tjänsten kontakta då ansvarig rekryteringskonsult på Industrikompetens, Svanhild Johansson, 0720-05 99 64, svanhild.johansson@industrikompetens.se
Du ansöker genom att logga in eller registrera CV och personligt brev på www.industrikompetens.se. Registrering i vår databas innebär ett enklare rekryteringsförfarande för dig och för oss. Intervjuer och urval sker fortlöpande så skicka in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

om oss

Industrikompetens och Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

ANSÖK TILL JOBBET